What we do?

A new service will be available here soon!

 

Please come back soon for exiting new services!

Brukt iPhone

Brukt iPhone med garanti, reklamasjonsrett og 14 dagers angrefrist. Kan ha vært byttet eller vært på reparasjon og er grundig testet av tekniker på Apple autorisert verksted. Nøye spesifisert gradering til best mulig pris (eske, lader, kabler, hodetelefoner og annet tilbehør og utstyr er ikke inkludert også kalt "non retail", men kan velges for et lite tillegg hvis du ikke vil kjøpe uten). Disse pent brukte iPhone selges ulåst, uten abonnement med stor rabatt i forhold til ny vare. Her har vi samlet kun brukte iPhone (fra brukt iPhone 7 eller iPhone 6 via nyere iPhone 11, XR, SE, XS, XS MAX og alle andre) der esken har vært åpnet grunnet bruk av angrerett, noe som gjør at vi selger telefonen til spesielt gunstig pris. Er iT24.no billigste nettbutikk på brukt iPhone i Norge? I motsatt fall gi beskjed! Vi gir altså full garanti og reklamasjonsrett på brukt mobiltelefon på samme måte som alle nye mobiler kjøpt fra vanlige butikker som f.eks. Elkjøp. Andre produkter som f.eks. Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei Honor, iPad, nettbrett og annet tilbehør som andre ladere, mobildeksel, panserglass, beskyttelsesglass, silikonbeskyttelse, mobiltelefonveske osv. finner du i andre kategorier.

 

Nettbutikk med rask levering av brukt iPhone

Alt som er synlig i nettbutikken er også tilgjengelig på vårt eget lager i Norge, og kan dermed sendes ut med en gang (vi sender eller gjør klar til henting samme dag hvis ordren kommer inn før ca. kl. 12:00). Dersom du vil hente i Stokke (Vestfold) må du ha lagt inn ordre i god tid før du kommer til oss.

 

Vi i iT24.no har som ambisjon å være den beste nettbutikken på relevante produkter når det kommer til pris og andre kriterier. Dersom vi ikke har mulighet for å være den beste nettbutikk i Norge på et produkt vil vi heller ikke satse på dette. Dette resulterer i et selektivt, men trygt utvalg innenfor mobiler fra iPhone. For deg som kunde betyr dette at du kun finner de rimeligste prisene i vår nettbutikk.